Menu

We bieden een kleine selectie van heerlijk gerechten gemaakt van verse streekproducten.

Voorgerecht

Carpaccio op Vietnamese wijze

of 

Salade burrata , gemarineerde tomaatjes, balsamico, basilicum, olijven, pijnboompitten en tomaten crumble

Tussengerecht

                                                                             Tom Kha Kai soep met pinsa brood  (€7.00 )                                                                                                   

Hoofdgerecht

                 Gemarineerde dorade in papillot gekruid met citroentijm en limoen met rode pestopruree,

                               rucola en  gemarineerde kerstomaten.   (€32.50 )                           

of

Suprème van parelhoen, boter Café de Paris, kielaardappeltjes, asperges, geklaarde boter, peterselie. (€27.00)

of

Ravioli ivan groene asperges met een doperwtensoep met groene kruiden en bloemen uit de moestuin (€26.00)

Nagerecht

Rabarbermousse met rode vruchten , frambozencoulis en munt. (€


2-gangen menu  (hoofdgerecht– dessert)

3-gangen menu  

(voorgerecht – hoofdgerecht – dessert)

4-gangen menu 
(voorgerecht – soep – hoofdgerecht – dessert).

Enkel het hoofdgerecht kan ook of het voorgerecht als hoofdgercht.

Indien u bepaalde allergieën heeft, horen wij dit graag reeds bij reservatie zodat we onze gerechtjes kunnen aanpassen.

Enkel op resevering via mail of
Tel : +32 89 23 10 10